Бърза навигация


Съдържание на страницата

За автора

Малко информация за този сайт, как и защо е създаден, както и няколко думи за неговия автор.

Кой съм аз

Казвам се Радослав Станчев. През 2010 г. завърших бакалавърска, а през 2012 г. - магистърска степен по специалността "Компютърни системи и технологии" в РУ "Ангел Кънчев".
Желаещите да се свържат с мен (за кореспонденция, предложения или градивна критика) могат:

  • да пишат на следния адрес:
    dancehistory (кльомба) abv (точка) bg
  • или да си оставят мнението в създадената специално за това тема във форума на сайта.

Каква е връзката ми с танците?

С две думи - силна, доживотна.
Занимавам се с танци от около осем или девет години. За по-любопитните ще кажа, че имам опит и като състезател (шест-седем години).

Хобито си е хоби и си остава непреходно... независимо от това с какво е свързано, зависиш ли от някого и кой може да ти (по)пречи да го практикуваш.

Защо такъв тип сайт?

Този сайт (освен олицетворение на хобито ми и нещото, с което съм се занимавал през по-голямата, съзнателна, част от живота си) е моята курсова работа по дисциплината "Web Design".
По условие сайтът трябваше да е готов до края на декември, 2007 год. Всичко мина благополучно, сайтът бе добре оценен и дотам можеше да приключи всичко с поддържането му.

Не така исках аз, разбира се. С помощта на страхотната DTH и още много други (вж. "Благодарности") дизайнът на сайта бе променен до (почти) съвършенство, секциите и информацията за различните танци бяха допълнени, откри се форум... и към средата на февруари 2008 год. сайтът започна нов (втори) живот.

Какво вещае бъдещето? - стоите наоколо, за да разберем заедно!


Допълнително меню

СТАНДАРТНИ

ЛАТИНО-
АМЕРИКАНСКИ