Бърза навигация


Съдържание на страницата

Благодарности

Специални благодарности на тези хора, без чиято подкрепа, съдействие и нематериална помощ този сайт нямаше да е толкова сполучлив.

Списъкът ще търпи промени, тъй като сайтът постоянно търпи промени и много хора имат шанс да се включат в изграждането му по един или друг начин.

 1. Благодаря на сестра ми - за това, че прояви разбиране и не ми се налагаше да водя спорове с нея относно това колко много време аз прекарвам на компютъра и съответно колко малко тя има възможност да го ползва; как вечер до много късно (сутрин до много рано) й траках с клавишите, пречейки й да спи (което тя изтърпя, без да се оплаче).
 2. Родителите ми. (Колкото и благодарностите ми да заприличват на взети от гала вечер на някакъв конкурс, те са искрени и няма как някои от тях да бъдат подминати или спестени.)
  Без тяхната помощ и подкрепа аз никога не бих се доближил и с милимикрон до това, което днес имам както знания или умения в спортните танци.
 3. На Веселка - за това, че непрекъснато ми оказваше подкрепа по един или друг начин (най-вече, когато й пишех SMS-и от интернет колко съм блокирал и как мисля, че никога няма да ми стигне времето).
 4. На DTH - за всичко научено, като започнем от това как се изписва символът "-" (тире) и стигнем до тънкостите, есенцията на Web Design-a.
 5. На Ива (или Стела - не мога да кажа кога коя от двете беше отсреща) - за постоянната й готовност (и то още от самото начало на сайта) да дава съвети относно естетическата му издържаност. Постфактум - благодарности и на Skype, който не се дънеше именно в моментите на консултации.
 6. На Николай (Коко) за помощта около изчистването и избистрянето смисъла на някои ключови изречения. Много важен момент, тъй като вкъщи ми липсва редакционен колектив.
 7. На Люси, който винаги и за всичко е готов, независимо от средствата, които трябва да се вложат.
 8. На кучето ни вкъщи - Бенджи. Той нито веднъж не "маркира" забравени от мен и неприбрани дрехи или чаршафи. Това е истински жест, тъй като по природа той (Бенджи) не се свени да вдигне крак дори на цветята в хола, и то в присъствието на който и да било член от семейството.
 9. Invictus
  Out of the night that covers me,
  Black as the Pit from pole to pole,
  I thank whatever gods may be
  For my unconquerable soul.

  In the fell clutch of circumstance
  I have not winced nor cried aloud.
  Under the bludgeonings of chance
  My head is bloody, but unbowed.

  Beyond this place of wrath and tears
  Looms but the horror of the shade,
  And yet the menace of the years
  Finds, and shall find me, unafraid.

  It matters not how strait the gate,
  How charged with punishments the scroll,
  I am the master of my fate;
  I am the captain of my soul.

  ~ William Ernest Henley


Допълнително меню

СТАНДАРТНИ

ЛАТИНО-
АМЕРИКАНСКИ